Öppettider

Mån–fre: 08:00–17:00
Lördag: Sommarstängt t.o.m. 31 aug

Växel

063-12 67 67

Service

063-12 67 11

Hitta hit

Chaufförvägen 15C, Östersund

Suzuki_Motor_Corporation_logo.svg
Isuzu_logo

Öppettider

Mån–fre: 08:00–17:00
Lördag: Sommarstängt t.o.m. 31 aug

Hitta hit

Chaufförvägen 15C, Östersund

Växel

063-12 67 67

Service

063-12 67 11

Suzuki_Motor_Corporation_logo.svg
Isuzu_logo

För ett tryggare billiv

Här möter du våra anställda. Alla med samma ambition:
att ge dig dig ett tryggare och enklare billiv.

Mattias Dahlgren

Idrottsintresserad med basketlängd och en brokig bakgrund. Svetsare, snickare, ställningsbyggare och bilförsäljare. Ständigt med nya funderingar på hur man skulle kunna göra verksamheten bättre. Vår administrativa mästare. Tvåbarnspappa med förstående sambo.

Anders Sundström

Vår kundmottagare är en teknikintresserad kille som gärna läser instruktionsböcker!? 2ggr!? Är utan tvivel klassens ordningsman. 08 som rotat sig i Östersund utan längtan söderut.

Roger Hjelm

Har arbetat på Mabil sedan starten och antagligen sålt betydligt mer än hälften av bilarna sedan dess. Alltid på plats. Har två små hundar som sällskap på sitt kontor.

Håkan Nilsson

Bilmekaniker med hund. Född på Dammåns bankar och förd med strömmarna till Östersund. Svag för Audi i olika former, medan skoter och cross börjar bli jobbigt! Sommartid skeppare på Miami Vicebåt.

David Lauren

Energirik kille med säljfokus, kanske Östersund bästa billeveranser!? Småbarnsförälder, husrenoverare som försöker fylla frysen med egetjagat kött, säger han tränar också!? Behöver säkert inte så mycket sömn.

Martin Ekegerd

Sifferintresserad kille som förr sladdade utför och skyddade landet i gröna kläder, men nu planat ut med gård, fru, två barn och bikupor. Martin sköter vår ekonomi med exceltabellstadig hand!!

Janne Strandberg

Här har vi en ”riktig bilmekaniker”, rallysladdarna har rätats ut och ett decennium over there har bytts ut till Krokom. Dessutom svensk mästare i styrkelyft! Men det är bara Janne själv som vet om det…

Arvid Jonsson

Alla arbetsplatser behöver lite ungdomlig charm och entusiasm, det står Arvid för hos oss..

Duvedsson med ”alla” intressen, står ändå stadigt med båda fötterna i skidspåret. Daglig träning när drömmen om en pallplats i Vasan!