Logo-Mabil-svart.png

För ett tryggare billiv

Välkommen till Mabil! Vi säljer nya bilar från Suzuki och Isuzu, men har också ett brett sortiment begagnade bilar från alla tänkbara märken. Vi som jobbar här delar en och samma ambition; att ge dig dig ett tryggare och enklare billiv. Oavsett om du vill köpa en begagnad bil, köpa en ny bil, serva, reparera eller byta in din nuvarande bil så hjälper vi dig. Vi finns självklart också här för att svara alla tänkbara frågor om ditt bilägande.

Mattias Dahlgren

Idrottsintresserad med basketlängd och en brokig bakgrund. Svetsare, snickare, ställningsbyggare och bilförsäljare. Ständigt med nya funderingar på hur man skulle kunna göra verksamheten bättre. Tvåbarnspappa och vår administrativa mästare. 

Anders Sundström

Vår kundmottagare är en teknikintresserad kille som gärna läser instruktionsböcker!? 2ggr!? Är utan tvivel klassens ordningsman. 08 som rotat sig i Östersund utan längtan söderut.

Roger Hjelm

Har arbetat på Mabil sedan starten och antagligen sålt betydligt mer än hälften av bilarna sedan dess. Alltid på plats. Har två små hundar som sällskap på sitt kontor.

Håkan Nilsson

Bilmekaniker med hund. Född på Dammåns bankar och förd med strömmarna till Östersund. Svag för Audi i olika former, medan skoter och cross börjar bli jobbigt! Sommartid skeppare på Miami Vicebåt.

Janne Strandberg

Här har vi en ”riktig bilmekaniker”, rallysladdarna har rätats ut och ett decennium over there har bytts ut till Krokom. Dessutom svensk mästare i styrkelyft! Men det är bara Janne själv som vet om det…

Arvid Jonsson

Alla arbetsplatser behöver lite ungdomlig charm och entusiasm, det står Arvid för hos oss..

Duvedsson med ”alla” intressen, står ändå stadigt med båda fötterna i skidspåret. Daglig träning när drömmen om en pallplats i Vasan!

Simon

Malin