VI GER DIG ETT TRYGGARE BILLIV

”FINA BILAR TILL BRA PRISER”

Mabil startades 2004, så vi har 15-års erfarenhet av att sälja bra bilar till nöjda kunder. Devisen sedan starten har varit ”Fina bilar till bra priser” och vi har levererat närmare 4 000 bilar sedan dess.

Här möter du våra anställda. Alla med samma ambition: att ge dig ett tryggare, och enklare, billiv.

Mattias Dahlgren

Idrottsintresserad med basketlängd och en brokig bakgrund. Svetsare, snickare, ställningsbyggare och bilförsäljare. Ständigt med nya funderingar på hur man skulle kunna göra verksamheten bättre. Vår administrativa mästare. Tvåbarnspappa med förstående sambo.

Magnus Persson

Startade Mabil. Ohälsosamt bilintresserad och sköter större delen av bilinköpen. Intalar sig med dålig framgång att bilar med namn som börjar på AMG, S, RS eller M inte längre intresserar. Ägnar fritiden till att vara utomhus med sambo och barn.

Anders Sundström

Vår kundmottagare är en teknikintresserad kille som gärna läser instruktionsböcker!? 2ggr!? Är utan tvivel klassens ordningsman. 08 som rotat sig i Östersund utan längtan söderut.

Roger Hjelm

Har arbetat på Mabil sedan starten och antagligen sålt betydligt mer än hälften av bilarna sedan dess. Alltid på plats. Har två små hundar som sällskap på sitt kontor.

Håkan Nilsson

Mekaniker som reagerar extra då trimmade Audimotorer kommer på tal. Drifting och isbaneåkande likaså. Delar intresse med Arash vad gäller crossåkning och hundpromenader. Innan Mabil skruvade Håkan i Ford.

David Lauren

Nyaste medlemmen i Mabilfamiljen. Ung till ålder men gammal i gemet. Har de senaste åren sålt Mazda. Landade väldigt rätt i vårt sätt att möta kunden. Fritiden fylls som nybliven husägare och småbarnsförälder.i