FÖR ETT TRYGGARE BILLIV

”FINA BILAR TILL BRA PRISER”

Mabil startades 2004, så vi har 15-års erfarenhet av att sälja bra bilar till nöjda kunder. Devisen sedan starten har varit ”Fina bilar till bra priser” och vi har levererat närmare 4 000 bilar sedan dess.

Här möter du våra anställda. Alla med samma ambition: att ge dig ett tryggare, och enklare, billiv.

Mattias Dahlgren

Idrottsintresserad med basketlängd och en brokig bakgrund. Svetsare, snickare, ställningsbyggare och bilförsäljare. Ständigt med nya funderingar på hur man skulle kunna göra verksamheten bättre. Vår administrativa mästare. Tvåbarnspappa med förstående sambo.

Anders Sundström

Vår kundmottagare är en teknikintresserad kille som gärna läser instruktionsböcker!? 2ggr!? Är utan tvivel klassens ordningsman. 08 som rotat sig i Östersund utan längtan söderut.

Roger Hjelm

Har arbetat på Mabil sedan starten och antagligen sålt betydligt mer än hälften av bilarna sedan dess. Alltid på plats. Har två små hundar som sällskap på sitt kontor.

Håkan Nilsson

Bilmekaniker med hund. Född på Dammåns bankar och förd med strömmarna till Östersund. Svag för Audi i olika former, medan skoter och cross börjar bli jobbigt! Sommartid skeppare på Miami Vicebåt.

David Lauren

Energirik kille med säljfokus, kanske Östersund bästa billeveranser!? Småbarnsförälder, husrenoverare som försöker fylla frysen med egetjagat kött, säger han tränar också!? Behöver säkert inte så mycket sömn.

Bild kommer

Martin Ekegerd

Sifferintresserad kille som förr sladdade utför och skyddade landet i gröna kläder, men nu planat ut med gård, fru, två barn och bikupor. Martin sköter vår ekonomi med exceltabellstadig hand!!

Bild kommer

Janne Strandberg


Här har vi en ”riktig bilmekaniker”, rallysladdarna har rätats ut och ett decennium over there har bytts ut till Krokom. Dessutom svensk mästare i styrkelyft! Men det är bara Janne själv som vet om det…