Logo-Mabil-svart.png

Befriande enkel körglädje! Hitta din nya Suzuki hos oss.

Välj Suzuki för ett tryggare och fyrhjulsdrivet billiv. Med en Suzuki får du driftsäkerhet och körglädje. Utforska Suzukis modellprogram här nedan.  Sen är du välkommen in på en provtur!

Modeller

SWIFT

Sportig, charmig, busig

Swift är perfekt för dig som letar efter ett alternativ inom småbilsklassen! Förutom att den bjuder på sann körglädje så är den utrustad med både mildhybrid och avancerad säkerhetsteknik. Det gör att du får en rolig bil att köra, samtidigt som du tänker på såväl miljö som säkerhet.

vitara

VITARA

En riktig SUV

Fyrhjulsdrift, hybridsystem och avancerad säkerhetsteknik – som standard. Allt paketerat i en djärv design. Upptäck Vitara 4×4, SUV-pionjären som gör sig lika bra på fyrfiliga motorvägar som gropiga skogsvägar. Finns som 48V mildhybrid, eller fullhybrid.

S-CROSS_ny_jan-1

S-CROSS

Prisvärd familje-SUV

I S-CROSS får du hög markfrigång, fyrhjulsdrift och hög säkerhet. Vilket ger en skön körkänsla samtidigt som du utan problem får med dig allt du behöver, och lite till. Allt förpackat i en snygg och robust design.

swace

SWACE

Dynamisk fullhybrid

Nya Swace är en elegant fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Dessutom bjuder Swace på extra mycket bagageutrymme och säkerhetsfunktioner i toppklass.

across

ACROSS

Kraftfull laddhybrid

Laddhybriden ACROSS kombinerar otrolig elektrisk räckvidd på hela 75 km med fyrhjulsdrift, 306 hk och teknik i toppklass. Dessutom är den berättigad till 12.200 kr i miljöbonus.

jimny

Jimny Torakku

Ikonen

Hyllad av pressen och uppmärksammad av bilister i såväl stad som på landsbygd. Jimny har satt spår sedan lanseringen 2019 – och nu kommer Jimny Torakku som 2-sitsig lätt lastbil med en mängd förbättringar. Och dessutom med vårt mest avancerade 4×4-system hittills, AllGrip Pro. Upptäck ikonen Jimny Torakku!

SWIFT SPORT

Nöjesmaskinen

Låt oss presentera bilvägarnas underhållningsmaskin! Swift Sport är en pigg och energisk bil som bjuder på sann körglädje. Upptäck senaste Swift Sport som är säkrare, roligare och snyggare än någonsin tidigare!

Suzuki 4x4 på biogas – miljö- och totalekonomi i särklass

Suzuki har flera fyrhjulsdrivna modeller som kan konverteras till biogasdrift. Suzukis erkända driftsäkerhet och fyrhjulsdriften i kombination med biogas ger den perfekta miljöbilen. Som alltid kommer fram.

Gassystemet är utvecklat, designat och anpassat speciellt för det svenska klimatet av KonveGas i Sverige. Efter konverteringen drivs bilen av fordonsgas alternativt bensin. Redan vid låga motortemperaturer går bilen över till gasdrift, vilket ger en mer miljövänlig körning.

Om gasen tar slut under körning, kopplas den ordinarie tanken (bensin) in per automatik. Systemet kopplar automatiskt över till gasdrift efter påfyllning av biogas. Tekniken är optimerad för att ge maximala prestanda, låg förbrukning samt minimala utsläpp.

Biogas är förnybart och närproducerat och tillför inte någon ny koldioxid vid förbränning. Biogas produceras bland annat av matrester, gödsel och restprodukter från jord- och skogsbruk. Det är ett av de drivmedel som har absolut lägst klimat- och miljöpåverkan, och det är mer svenskt än något annat drivmedel.

 

Biogas som tjänstebil

Intresset för Suzukis biogasbilar är stort, bland annat i landets kommuner.

I takt med den ökade miljömedvetenheten väljer allt större kundgrupper biogas som alternativ. Med biogas i tanken blir förmånsvärdet för tjänstebilen 40 procent lägre jämfört med bensin.

Kom in på en provtur och prata ekonomi

Fördelarna med biogas är många. Klimatbonusen på 10.000:- är en, den lägre fordonskatten är en annan. Välkommen in på en provtur så får vi berätta mer om hur ditt företag får en överlägsen totalekonomi när du väljer Suzuki på biogas som tjänstebil!

Läs mer om Suzuki biogas i broschyren du hittar på hemsidan!

Ladda ned och läs mer i  Suzukis broschyr!

 
 
  • Biogas är omkring 15–20 procent billigare än bensin. På 1500 mils körning kan du spara runt 5000 kronor/år.
  • 40 procent lägre förmånsvärde som tjänstebil.
  • Biogas ger inget nettotillskott av växthusgaser.
  • Mycket bra räckvidd. Fullstor bensintank ger ännu fler mil.
  • Låg skatt, endast 360 kr/år.