Mabil_verkstad_logga

Chaufförvägen 15C, Östersund
Öppet måndag – fredag 08-17
Telefon 063-12 67 11
verkstad@mabil.se

VÄLKOMMEN TILL MABIL BILVERKSTAD!

Vi servar bilar av alla märken och årsmodeller. Självfallet följer vi tillverkarnas rekommendationer och därigenom stämplar vi även bilens servicebok i de fall den finns. Diagnosutrustning är en självklarhet i en modern bilverkstad och vi har mekaniker med mångårig erfarenhet från märkesverkstäder.

MISSA INTE VÅRA ERBJUDANDEN! LÄS MER HÄR >>

Boka tid här nedan!

Helst av allt vill vi tala om din bil direkt med dig.

063-12 67 11

Skickar du oss ett mail, skicka med ditt telefonummer så kan vi ringa upp, så får vi tala om vad du vill ha gjort och hitta en tid som passar!

JUST NU I BILVERKSTADEN

Erbjudande 1
Boka service – få 50% rabatt

Nu bjuder vi på 50% av arbetskostnaden när du servar din bil och köper dina reservdelar hos Mabil. Gäller alla märken, till och med 30 april*.

Erbjudande 2
Köp begbil – vi bjuder på monteringen av dina tillbehör

Just nu bjuder vi på monteringskostnaden av tillbehör när du köper en begagnad bil hos oss. Du vet väl att vår verkstad gått igenom alla begagnade bilar vi säljer och kollat alla slitagedelar? Dessutom levereras de med godkända sommar- och vinterdäck. Passa på att få det du behöver till din ”nya” bil och betala endast kostnaden för tillbehöret. Gäller t.o.m. 30 april*.

*Reservation för eventuell fullbokning

Boka här!

063-12 67 11

Skickar du oss ett mail, skicka med ditt telefonummer så kan vi ringa upp, så får vi tala om vad du vill ha gjort och hitta en tid som passar!

Vill du komma till Mabils bilförsäljning klicka på knappen.